După apariția în presa națională a știrii conform căreia FCSB va urma să joace pe stadionul din Trivale, în mediul online au apărut diverse reacții, în special din partea suporterilor, care au cerut revocarea acestei decizii. Știri de Pitești a cerut în această dimineața și punctul de vedere al directorului SPEP, Constantin Zichil, instituție care administrează stadionul Nicolae Dobrin și care poate fi citit aici Administrator stadionul Nicolae Dobrin: „Și care e problema dacă joacă FCSB aici?” Oficialii FC Argeș nu știu nimic despre subiect
iar suporterii, reprezentanților primăriei. În această seară, suporterii au revenit cu un nou comunicat.

„OARE NE MAI TREZIM?

Aseară am aflat, cu stupoare, că FC fcsb urmează să vină la Pitești până la sfârșitul anului pentru a-și disputa aici meciurile în care este considerată gazdă. Au existat reacții imediate din partea tuturor. Din partea Peluzei, din partea simplilor suporteri ai echipei, din partea presei naționale. A existat și lipsa de reacție. Din partea domnului pseudoprimar al orașului,(Cornel Ionică, n.r) dar și din partea directorului SPEP, cei care dau spre închiriere stadionul.

Am văzut aseara o susținere de care FC Argeș nu a mai avut parte de mult timp, și care ar fi extraodinar să continue și pe stadion, nu numai pe internet, dar și o susținere a venirii echipei ciobanului pe Stadionul „Nicolae Dobrin”. NICOLAE DOBRIN!

Este incredibil și inadmisibil ca în orașul în care Gâscanul a făcut istorie să existe oameni care să susțină prezența altei echipe în afară de FC Argeș. Divizia nu contează. Simbolul primează. Și ar trebui ca toți piteștenii să știe acest lucru. Sau cel puțin așa considerăm noi.

Pe de altă parte, mulțumim celor care au echipa în suflet pentru susținerea și devotamentul de care ați dat dovadă. Spiritul Alb-Violet încă există si sperăm să se extindă și la restul piteștenilor iubitori de fotbal.
Oare ne mai trezim? Da, există șanse mari, având în vedere că în 20 de oameni, asa cum zic unii, am reușit să-l alungăm pe Gigi Becali din Trivale înainte ca măcar acesta să ajungă aici.
P.S.: N-am fost 20, am fost o comunitate întreagă care încă nu a uitat să-și iubească valorile., se arată pe pagina de Facebook a Peluzei Nord.”