Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Răsturnare de situație, Becali: VOM JUCA LA PITEȘTI! Tăcere din partea autorităților...

Răsturnare de situație, Becali: VOM JUCA LA PITEȘTI! Tăcere din partea autorităților locale

pub@stiridepitesti

„Pentru moment o să jucăm la Pitești”, a precizat Becali în această seară. Gigi s-a răzgândit după ce aseară părea să bată în retragere, la presiunile fanilor lui FC Argeș, care au avertizat că FCSB are interzis pe arena „Nicolae Dobrin” și că, în caz contrar, clubul roș-albastru va suporta consecințele, anunță gsp.ro.

Lucrurile par să se schimbe de la o oră la alta. Patronul FCSB îi infruntă pe suporterii FCA spunând că nu renunță la stadionul Nicolae Dobrin. Până la această oră, nicio reacție din partea primărei Pitești care deține echipa alb-violetă și nici din partea SPEP, administratorul stadionului. Știri de Pitești SOLICITĂ PUBLIC un punct de vedere din partea PRIMĂRIEI PITEȘTI, SPEP ȘI CLUBUL FC ARGEȘ, în baza LEGII 544, legea privind liberul acces la informații, fără aruncarea pisicii de la unul la altul așa cum s-a întâmplat pe parcursul acestei zile, miercuri, 14 noiembrie.

Tot în această seară, Peluza Nord Pitești a emis următorul comunicat:

„OARE NE MAI TREZIM?

Aseară am aflat, cu stupoare, că FC fcsb urmează să vină la Pitești până la sfârșitul anului pentru a-și disputa aici meciurile în care este considerată gazdă. Au existat reacții imediate din partea tuturor. Din partea Peluzei, din partea simplilor suporteri ai echipei, din partea presei naționale. A existat și lipsa de reacție. Din partea domnului pseudoprimar al orașului,(Cornel Ionică, n.r) dar și din partea directorului SPEP, cei care dau spre închiriere stadionul.

Am văzut aseara o susținere de care FC Argeș nu a mai avut parte de mult timp, și care ar fi extraodinar să continue și pe stadion, nu numai pe internet, dar și o susținere a venirii echipei ciobanului pe Stadionul „Nicolae Dobrin”. NICOLAE DOBRIN!

Este incredibil și inadmisibil ca în orașul în care Gâscanul a făcut istorie să existe oameni care să susțină prezența altei echipe în afară de FC Argeș. Divizia nu contează. Simbolul primează. Și ar trebui ca toți piteștenii să știe acest lucru. Sau cel puțin așa considerăm noi.

Pe de altă parte, mulțumim celor care au echipa în suflet pentru susținerea și devotamentul de care ați dat dovadă. Spiritul Alb-Violet încă există si sperăm să se extindă și la restul piteștenilor iubitori de fotbal.
Oare ne mai trezim? Da, există șanse mari, având în vedere că în 20 de oameni, asa cum zic unii, am reușit să-l alungăm pe Gigi Becali din Trivale înainte ca măcar acesta să ajungă aici.
P.S.: N-am fost 20, am fost o comunitate întreagă care încă nu a uitat să-și iubească valorile.”, se arată pe pagina de Facebook a galeriei piteștene.

Exit mobile version