Marți, echipa JBA USA a disputat un meci amical în compania FC Argeș BCM U Pitești, în Sala Sporturilor din Trivale, americanii învingând echipa locală cu 115-101. Deși sala a fost plină, organizarea a lăsat și de data aceasta de dorit, unii dintre spectatori plângându-se că pentru prețul plătit, 30 de lei, au avut parte de un tratament neadecvat din partea forțelor de ordine. Nu este prima dată când (cel puțin) agenții de pază ai Șoimul Securiti Protect fac exces de zel. Dar să vedem ce a relatat un spectator, pe pagina sa de facebook.

Astazi am fost la un eveniment sportiv la sala sporturilor din Pitesti. Am platit 30 lei/ bilet. Sincer…regret! Scaune rupte, nu dupa meci, asa sunt ele, organizare ca-n epoca de piatra, jandarmerie, politie, firme de paza,mascati, antitero, mai ceva ca in Irak. Pentru ce? Ca au venit 7 puști din USA sa joace basket, in Pitesti. Am fost controlat si pipait de 3 ori, 3 filtre pana sa intru in incinta, cu tot cu copii. Am vrut sa ma duc pana la masina, mi s-a spus ca s-ar putea sa nu mai intru inapoi (cu bilet platit in buzunar ). Mi s-a oprit mica mea bricheta la intrare…am vazut o desfasurare aiuristica de resurse politienesti…Pentru ce? Sa vad cum, pentru a nu stiu a cata oara ca ne facem preș, cand vin, de oriunde vin, straini sa se joace pe la noi? Si noi ce facem? De milenii, ne-o tragem intre noi…Sa Moara Capra Vecinului! Asta suntem. Asta Meritam! Va rog înjurati-mă! Ca merit…Respecte eterne!

Astfel de manifestări contra spectatorilor au intrat, se pare, în obișnuința forțelor de ordine. Sâmbătă seara, un redactor al Știri de Pitești a fost scos în genunchi, târât, de agenții aflați în pragul pensionării ai firmei de pază Șoimul Securiti Protect, pe motiv că filma de pe scările aflate între tribune, în timpul meciului dintre BCM U și CSM Oradea. Redacția noastră a solicitat un punct de vedere clubului FC Argeș BCM U, vis-a-vis de abuzul făcut de firma de pază care are un contract încheiat cu FC Argeș și plătit din bani publici, solicitare la care încă așteptăm un răspuns.

Oare cât a costat din bani publici paranghelia asta organizată de FC Argeș si primăria Pitești?