Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Încă un deputat PSD trece la partidul lui Ponta: Nu mai poate...

Încă un deputat PSD trece la partidul lui Ponta: Nu mai poate vorbi nimeni

pub@stiridepitesti

​​Deputatul PSD, Octavian Petric și-a anunțat duminică demisia din partid.”Sunt mâhnit că în PSD, un partid în care vocea fiecărui social-democrat se putea face auzită, azi relația dintre conducere și membri este inexistentă. Nu mai poate vorbi nimeni și, dacă cineva îndrăznește să aibă o altă opinie, este pus la zidul infamiei”, scrie deputatul pe pagina sa de Facebook. Petric a anunțat că se înscrie în partidul lui Victor Ponta. În noiembrie și la începutul lunii decembrie alți șapte parlamentari și-au dat demisia din PSD și s-au înscris în partidul lui Victor Ponta.

Din păcate, în aceşti ultimi doi ani de când PSD a câştigat alegerile cu un program de guvernare consistent, la nivel parlamentar şi public ni se impun 4-5 teme care nu au nimic de a face cu ceea ce am susţinut toţi în campania electorală. De 2 ani de zile nu se discută decât despre modificarea legilor justiţiei, a codurilor penale şi de procedură penală, despre amnistie şi graţiere.

Am încercat de mai multe ori să promovez proiecte legislative pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri care generează locuri de muncă şi susţine economia, dar acestea nu au fost prioritare pentru conducerea partidului.

Sunt mâhnit că în PSD, un partid în care vocea fiecărui social-democrat se putea face auzită, azi relaţia dintre conducere şi membri este inexistentă. Nu mai poate vorbi nimeni şi, dacă cineva îndrăzneşte să aibă o altă opinie, este pus la zidul infamiei!”, a scris deputatul de Satu-Mare, pe Facebook.

Exit mobile version