RCS&RDS a anunţat joi că va crește prețul abonamentelor la cablu, internet și telefonie fixă și mobilă. 

După ce Guvernul a dat o ordonanță de urgență prin care a majorat, începând de anul acesta, taxele pentru companiile din telecomunicații și energie. În urma acestei măsuri, RCS&RDS și-a anunțat abonații că este nevoită să crească tarifele, unul dintre motive fiind „creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm”.

Scrisoarea integrală a RCS&RDS

„Stimați clienți,

Digi | RCS & RDS a investit și continuă să investească în calitatea serviciilor pe care le oferă. În ultimii ani, am întâmpinat nevoile abonaților noștri prin îmbogățirea ofertei de servicii de comunicații electronice fixe și mobile.
Avem o ofertă atractivă și bogată de canale TV, formată dintr-o varietate de posturi românești și internaționale, cât și din posturile proprii de sport, știri, documentare și filme. Prin serviciul Digi TV și canalele noastre Digi Sport, aducem în casele abonaților cele mai spectaculoase competiții sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League, cele mai importante campionate de fotbal din Europa, turnee renumite de tenis și sute de meciuri de handbal și alte sporturi. Asigurăm în cele mai îndepărtate colțuri ale țării conexiuni de internet prin fibră optică rapide și stabile, la standarde Gigabit. Lucrăm constant la extinderea rețelei DigiMobil și la diversificarea serviciilor, oferind facilități precum VoLTE și VoWiFi sau trafic de date nelimitat, în rețeaua 4G.
Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calității serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacționa la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiți să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, prețurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, prețurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive. Pentru mai multe informații privind noile tarife și servicii Digi de care vă bucurați, vă rugăm să consultați lista afișată mai jos. Noile tarife și servicii pot fi consultate și în factură. Când parcurgeți lista cu noile tarife, vă rugăm să acordați atenție doar serviciilor pe care Digi | RCS & RDS vi le furnizează în prezent. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare dintre aceste modificări, aveți dreptul de a renunța la respectivul/respectivele servicii în termen de 30 de zile de la data primirii prezentei notificări, fără plata vreunei penalități sau despăgubiri.
Vă mulțumim anticipat pentru fidelitate și vă asigurăm că alături de noi veți avea, în continuare, cele mai performante servicii de cablu tv, internet, telefonie fixă și/sau mobilă din România. Cu Digi, faceți cea mai înțeleaptă alegere pentru dumneavoastră și familie!”, este mesajul transmis de Digi clienților.