RCS & RDS a transmis in seara zilei de joi un sms către majoritatea clientilor săi in care informează publicul în legătură cu faptul că nu derulează în prezent nicio campanie. Asta după ce mai mulți internauți au raportat campanii online prin care sunt informați că au câștigat telefoane mobile.

„Stimate client, te informam ca numele Digi este folosit abuziv intr-o campanie online inselatoare, cu premii in telefoane. Compania noastra nu deruleaza in prezent nicio campanie online cu premii. Iti recomandam sa nu accesezi site-uri suspecte sau necunoscute pentru a nu-ti infecta mobilul cu virusi. Pentru verificarea campaniilor noastre, intra pe digiromania.ro sau suna la Relatii cu clientii. Iti multumim! Echipa Digi”
Este textul mesajului transmis de către compania de telefonie mobilă.


RCS & RDS informează că nu derulează în prezent nicio campanie de promovare online cu premii, titrează Digi24. Compania precizează că este vorba, cel mai probabil, de o tentativă de fraudare.

„În ultimele zile, ne-au fost semnalate mai multe cazuri de campanii online înșelătoare, care se folosesc de însemnele companiei noastre. Ne delimităm de aceste tentative de fraudă care nu au nicio legătură cu activitatea sau serviciile noastre”, se arată în poziția transmisă de operatorul de comunicații mobile și fixe.

Campania presupune ca utilizatorul să acceseze un link și să își completeze datele personale într-un chestionar. Campania mai spune și că internauții pot intra în posesia premiului, un dispozitiv mobil, iPhone X, Samsung Galaxy S9 sau iPad Air 2, pentru prețul de doar 1 dolar.

Compania recomandă clienților să verifice pe paginile oficiale eventualele campanii derrulate de RCS&RDS.

Pentru verificarea autenticității campaniilor care implică brandurile noastre, vă rugăm să accesați digiromania.ro sau să contactați echipa de relații cu clienții Digi | RCS & RDS”, recomandă compania.