Cocaină, peste 3000 de euro și peste 3800 de lei au fost confiscate astăzi în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. Un autoturism de lux a fost indisponibilizat.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au desfășurat o acțiune, pe raza municipiului Pitești, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul este bănuit că, în perioada 2017 și până în prezent ar fi traficat cocaină pe raza județului Argeș și în municipiul București.

Pentru probarea activității infracționale, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Pitești și în orașul Ștefănești la locuințele bărbatului.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3850 de lei și 3100 euro, precum și ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporționarea drogurilor.

Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă.