Un jurnalist de la Știrile TVR a fost retras de conducerea departamentului de pe domeniile pe care le acoperea de câțiva ani. Motivul: jurnalista ar fi „prea agresivă”.

Andreea Dumitrescu lucrează la TVR de doi ani, perioadă în care s-a ocupat, în principal, de PSD, de Parlament și de Curtea Constituțională. Are șase ani de presă, iar înainte de Televiziunea Publică, tot de politic s-a ocupat.

Astăzi, conducerea i-a oferit o altă alternativă.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Andreea Dumitrescu a fost chemată, astăzi, la șefa știrilor, Mădălina Rădulescu. Conform acelorași surse, jurnalistei i s-a reproșat că ar fi „prea agresivă”. Ca atare, i s-a oferit o variantă de „compromis”: un alt domeniu de acoperit, și anume primăriile.

„În acest caz, îmi dau demisia”, ar fi replicat Andreea Dumitrescu.

Discuția cu șefa știrilor TVR venea după ce, ieri, Andreea Dumitrescu a avut mai multe subiecte pe post, fiind prezentă, printre altele și la Biroul Politic al PSD, unde i-a pus câteva întrebări premierului Viorica Dăncilă. Tot paginademedia.ro scrie că Digi 24 a scos de pe site un material preluat de la Recorder, după o intervenție „de sus.