Au trecut 9 zile de când piteșteanul Cosmin Florea a dispărut în Belgia. Cosmin este șofer pe tir și în noaptea când a dispărut fără urmă a sunat mai mulți prieteni, dar din cauza orei târzii nimeni nu i-a răspuns. Totuși, pe zi, a vorbit cu fosta sa soție, pe care a întrebat-o ce să le cumpere copiilor, dar și cu fratele și mama. Dimineața, colegii de breaslă, au mers în cabină să-l trezească, dar Cosmin nu mai era. Seara le spusese acestora că vrea să meargă la un bar aflat la 3 km depărtare și să nu-l aștepte. Deși toată lumea l-a sunat după ce s-a sesizat dispariția lui, telefonul lui Cosmin era închis. Nici după o săptămână, familia nu a primit vreo veste despre el.

Alin, fratele lui Cosmin: Nu mai știm nimic de el. Sâmbătă, în ziua când a dispărut, am vorbit pe cameră cu el. Era în parcare cu colegii lui, râdea, cum râde el mereu, era bine. Nu avea de ce să facă un gest necugetat, a trecut și peste divorț, și peste moartea tatălui nostru. Mama, duminică, a aflat vestea și luni a plecat la Hunedoara, unde e detașată cu serviciu. Ce o fi făcut pe acolo? Cât o fi plâns! Asta îi mai trebuia….Bunicilor nici nu le-am zis, au 90 de ani. Acum sunt la el la bloc, mă uit în cutia poștală să văd dacă a primit ceva. A fost și șeful lui în Belgia, l-a căutat la morgă, la poliție, nimeni nu știe nimic despre fratele meu…Așteptăm, atât putem să facem…

Cosmin, un soț dedicat, s-a căsătorit cu fata pe care o iubea încă din școala generală și are 2 fetițe. Toti cei care îl cunosc îl descriu ca pe un tânăr care nu a creat niciodată probleme și care nu avea dușmani. In trecut a lucrat la Inspectoratul de Jandarmi Argeș și a practicat atletismul. Anul trecut, a îndurat o tragedie, tatăl său decedând după o bătălie îndelungată cu boala.

P.S Totuși s-ar impune o autocenzură și un pic de decență din partea unui anumit segment al presei care vehiculează că acest tânăr ar putea fi răpit și tranșat pentru organe sau alte idei negative. Are acasă o familie îndurerată care nu are nevoie de un stres suplimentar.