La inițiativa voluntarilor ISU Argeș, pentru a susține nevoia de sânge la nivel național, s-a desfășurat, astăzi, o acțiune de donare de sânge, la Centrul de Transfuzii Județean.

În semn de solidaritate pentru semenii aflați în suferință (pe care, prin prisma meseriei, avem ocazia să îi cunoaștem zilnic) salvatorii ISU Argeș (voluntari și militari), în frunte cu primul adjunct, locotenent colonel Berevoescu Alin și șeful Centrului Operațional, maior Dincă Alin, au donat un strop de viață.
Ei au înțeles că pot salva nu numai prin intervențiile la care sunt solicitați zi de zi, ci și printr-o simplă donare de sânge. De altfel, nu este prima inițiativă de acest gen a ISU Argeș.
Mai mult decât atât, acțiunea umanitară nu se încheie aici, deoarece voluntarii și-au manifestat dorința de a dona bonurile primite unor familii defavorizate.
Suntem extrem de încântaţi să avem alături de noi voluntari dedicați, care au ales să participe, cu profesionalism, la toate activităţile pe care le desfăşurăm, de la intervenții, la acțiuni umanitare., se arată într-un comunicat de presă ISU Argeș.