Antrenorul secund al FC Argeș, Paul Ciobanu, a condus împreună cu principalul Augustin Eduard primul antrenament al FC Argeș, după numirea lor la conducerea tehnică a echipei. Paul Ciobanu a declarat redactorilor Știri de Pitești că echipa se prezintă bine, dar mai trebuie lucrat la moralul jucătorilor.

Paul Ciobanu: ”Am avut antrenament de dimineață, băieții sunt un pic mai timorați, deoarece în ultimele patru etape nu au înscris nici un gol, și sunt un pic mai timorați, dar sunt bine pregătiți. Nu am găsit o situație nerezolvabilă sau foarte grea. Vrem să jucăm mai mult cu mingea, să ne creăm posibilitatea de a a junge mai repede la poartă, adică să găsească ei, din nou, plăcerea de a marca gol. Dar până sâmbătă ne vom remonta!”

Sâmbătă, pe Stadionul Nicolae Dobrin, cu începere de la ora 11, FC Arges va întâlni Aerostar Bacău. Este primul meci al echipei din Trivale sub noua coordonare Augustin Eduard-Paul Ciobanu. Antrenorul Paul Ciobanu se va ocupa în paralel și de juniorii de la FC Argeș.