Pompierul argeșean Stoenescu Adrian, care este şi paramedic, a intervenit voluntar, în această dimineață, la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară, pe Drumul Naţional Centura Bucureşti, între localităţile Dragomireşti şi Rudeni, judeţul Ilfov.
Subofițerul se afla în misiune, în trafic și mergea cu ambulanța SMURD, la un service autorizat pentru remedierea defecțiunilor apărute la sistemul acustic, fiind martor la accident. În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au rămas blocate.

Împreună cu șoferul autoutilitarei, salvatorul argeșean a intervenit și a extras în siguranță victimele, acordându-le primul ajutor, până la sosirea echipajelor ISU București-Ilfov.
Plutonierul major Stoenescu Adrian este comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Mioveni și face parte din familia pompierilor argeșeni din anul 2006.
Nu este pentru prima dată când pompierii argeșeni dau dovadă de spirit civic și responsabilitate chiar și în timpul lor liber.