Avem cei mai talentați și frumoși copii fotbaliști. Băieții noștri de 14-15 ani s-au calificat în campionatul dedicat vârstei lor, alături de Steaua, Rapid, Dinamo etc. Ultima lor reușită a fost să învingă pe Roșiori cu 7-2.

Daniel Nicolae Ghiță, antrenor: Au fost 16 grupe, noi am fost în seria 9, și am câștigat. Suntem în primele grupe pe țară, câte 4 grupe de 4, așa e organizarea. Apoi primele se duc mai departe pe țară. In mai se va desfășura competiția, important este că noi am câștigat la Roșiori cu 7-2. Pe 15 aprilie este ședință la Federație și e posibil ca anumite meciuri să se joace și la noi. Ne-a fost foarte greu, pentru că majoritatea copiilor noștri sunt născuți în 2005, iar ceilalți copii, sunt din 2004. La vârsta lor contează 6-7 luni de diferență, sunt mai robuști. Noi am jucat cu copii mai mici.

Redactor: Ei să fie sănătoși. V-am văzut pe Facebook, mancați cartofi prăjiți după competiție… (râdem amândoi).

Daniel Nicolae Ghiță, antrenor: Da, am mers la un restaurant. Copiii și părinții sunt minunați și vă mulțumim, sunteți singurii din presă care ne sunați. Și e păcat, pentru ca avem copii foarte talentați. Ar trebui mai bine promovați.

Redactor: Noi vă mulțumim și felicitări!