FC Argeș a învins pe stadionul legendarului Nicolae Dobrin echipa C.S Mioveni cu 2-0. Au înscris Panait(min.90) și Florescu(90+3). A fost o nouă partidă a orgoliilor, mai ales după ”escapada” jucătorilor CS Mioveni, de ieri, când au împărțit invitații la meci și eșarfe în mall Pitești. Dar, până la urmă este o modalitate de promovare, FC Argeș stând extrem de prost (și) la capitolul marketing și promovare. Revenind la partida de astăzi – și în tribune s-au întâmplat lucruri interesante. Ca la toate meciurile dintre FC Argeș și Mioveni mai toți pesediștii care dețin o funcție pe undeva se prezintă la oficială. Astăzi s-au împărțit, din nou,  în două tabere: cei conduși de președintele PSD Pitești, Cristian Gentea (președinte FCA) și subordonații primarului Mioveniului, Ion Georgescu.

De altfel, deciziile arbitrilor Ionuț Coza(Cernica), Cosmin Vatamanu(București), Mihăiță Necula(București) i-au determinat pe suporterii lui FC Argeș să strige: Vezi că te sună Georgescu! Răspunde-i că face infarct!

O altă întâlnire deosebită a fost cea dintre Cristian Gentea și Cornel Ionică, care au stat alături în lojă, după scandalul provocat de omul lui Gentea, Sorin Apostoliceanu, in cele 3 zile cat a fost primar.

Și foști jucători ai FC Argeș au participat la meci, printre care și Robert Grecu. L-am întrebat dacă vrea să vină acasă și mi-a spus că da, și-ar dori. Același lucru pe mi l-a spus și astă vără când juca la Petrolul, echipă unde a plecat după ce Săndoi nu l-a mai vrut la echipă. Acum jucătorul piteștean joacă la Daco-Getica.

Anunțam în urmă cu o săptămână că posibilul investitor, Claudiu Florică, secondat de Ana Maria Prodan, va trimite la meciurile piteștenilor un observator care să le facă o evaluare jucătorilor. Coincidență sau nu, la derbyul județean a fost prezent și Mirel Rădoi. Este a patra victorie obținută de Augustin Eduard din tot atâtea meciuri.

FC Argeș: Grecu – Tofan, Turda, Hreniuc, Șerbănică – Raul Costin, Panait, Ionuț Năstăsie(cpt) – Barbu, Vasile Gheorghe, Buhăescu. Rezerve: Popescu, Stan, Popa, Buleică, Florescu, Nilă, Mihalache. Antrenor: Augustin Eduard.
CS Mioveni: Croitoru – Kylien, Celea, Beța, Stoica(cpt)- Rădescu, Șerban, Lazăr, Boboc – Herghelegiu, Măzărache. Rezerve: Sima, C. Năstăsie, Trașcu, Ayza, Balint, Călin, Burnea. Antrenor: Daniel Oprița.
Arbitri: Ionuț Coza(Cernica), Cosmin Vatamanu(București), Mihăiță Necula(București).
Arbitru de rezervă: Petru Ovidiu Oprea(Ploiești).
Observatori: Dan Jiga(Bistrița), Horațiu Stănescu(Craiova)
Stadion Nicolae Dobrin, Spectatori 4.000