Copiii Grădiniței Speciale Sfanta Elena din Trivale au fost vizitați de Iepurașul de Paști. Pentru că sunt niște copii cu totul și cu totul speciali, copiii și cadrele didactice de la grădinița TIC-PITIC din Mioveni le-au adus niște cadouri trimise chiar de Iepuraș.

Nicolescu Bianca, director: Copiii noștri au confecționat obiecte decorative de Paști pe care mai apoi le-am vândut pe holul grădiniței. Cu banii strânși, am cumpărat mici cadouri pentru acești copii extarodinari.

Grădința din Trivale oferă educație și ajutor profesionist de specialitate pentru copii cu o paletă largă de afecțiuni- de la autism la deficiențe și mai severe. Problema este, că mulți părinți nu vor să accepte situația copilului și astfel îl forțează într-un sistem educativ de masă, din care toti au de pierdut. La această grădinița nu se plătește nimic, totul fiind suportat de bugetul de stat.

La acțiunea organizată de prof. Ioana Diaconescu, Mihaela Mandescu, Cirstina Andreea si Toma Cristina împreună cu directorul instituției s-au alătura și părinții unora dintre preșcolari.