Andreea Țurlea avea 29 de ani și doi copii mici când cel care își luase angajamentul să o protejeze până la moarte i-a adus chiar moartea. Andreea a fost descoperită de mama ei, într-o baltă de sânge, chiar în casa pe care părinții tinerei mămici le-o dăduseră să locuiască în ea. Fiica lor a fost înjunghiată de soțul Alin Țurlea care se află acum în arest, fiind judecat pentru omor. Astăzi, redactorii Știri de Pitești au însoțit familia Andreei la cimitir dar și la casa unde s-a petrecut oroarea. Cu mari emoții și durere nemărginită, Mihaela Vasilescu face o reconstituire a acelei fatidice date de 30 septembrie 2018.

Cei doi copii, o fetiță care merge la grădiniță și un băiețel de școală primară, au rămas în grija bunicilor materni care locuiesc cu chirie în Pitești. Bunica a renunțat la serviciu de la Publitrans iar bunicul este șofer, fiind singurul care asigură cele necesare vieții de zi cu zi. Pentru cei mici, bunicii încearcă să renoveze casa de la Călinești, acolo să le ofere o copilărie cât mai normală, și unde îi așteaptă o grădiniță cu flori și 7 cățeluși. Insă costurile reparării casei sunt prea mari pentru posibilitățile lor. Oamenii aceștia atât de greu încercați și împovărați de durere nu îndrăznesc să ceară nimănui ajutorul, pentru că sunt niște persoane decente care își duc crucea în tăcere. Insă, noi știm, că în Argeș există oameni care rezonează cu tragediile altor semeni, că există oameni de afaceri, deținători de firme de construcții, și care nădăjduim că vor lua în considerare situația prezentată de redacția noastră. Și nu, nu vrem să sensibilizăm ostentativ, însă povestea fetiței de 4 ani care vorbește zilnic cu poza mămicii ei, te lasă mut. ”Mami, tu ești îngerașul meu. Să vii la mine când dorm!”

Cei care doresc să se alăture acestui demers jurnalistic sunt rugați să ia legătura cu redacția noastră la adresa de email contact@știridepitești.ro sau direct la numărul de telefon 0749 431 808.