Proxenetii retinuti de politisti, saptamana trecuta, au fost trimisi acasa, sub masura arestului la domiciliu. Este vorba despre Deaconu Dumitru Narcis, zis Chelu, Epure Bogdan Valentin, zis Rila, Vasile Marian Viorel, zis Baloane, Alexandru Aurel Alin, zis Televijan, Trana Nicu Laurentiu, zis Cernobil, Pitigoi Dragos Cornel, zis Cori si Stoica Victor.

Politistii au retinut 12 bărbați bănuiți de proxenetism și spălare de bani, iar in urma perchezitiilor au fost conficate mai multe bunuri, cum ar fi
7 autoturisme de lux, în valoare de peste 300.000 de euro, sume de bani în valoare de aproximativ 100.000 de lei, bijuterii și documente au fost ridicate de polițiști în urma celor 42 de percheziții desfășurate de polițiștii argeșeni.

Reamintim că în cursul zilei de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiști din cadrul D.G.P.M.B., I.P.J. Ilfov și Vălcea, cu sprijinul luptătorilor din Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Argeș, Vâlcea, Dâmbovița și S.I.A.S. București, au efectuat 42 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Argeș, Vâlcea, Ilfov și a municipiului București, la locuințele a 18 persoane bănuite de săvârșirea de proxenetism și spălare de bani.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2014 până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 21 de femei, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, să practice prostituția, cu scopul de a dobândi foloase patrimoniale. Ulterior, din veniturile obținute ilicit, aceștia ar fi achiziționat bunuri imobile și autoturisme de lux.

Foto descriptiv