In spatiul virtual, repararea semaforului de la intersectia DN65B cu Drumul 23 (METRO) si centrul Comercial Jupiter cunoscut de pitesteni ca semaforul de la Carrefour, a fost considerata ca fiind victoria lui Razvan Serbanoiu administratorul grupui de Facebook Pitesti, orasul meu! in fata celor ce ar fi trebuit sa ia masuri inca de acum cativa ani, cand, in urma unui nefericit accident acest semafor a fost avariat asa cum reisese din raspunsul oficial primit.

Ne intrebam acum, ce putea lovi acel semafor astfel incat sa fie nevoie sa fie reparat cu banda adeziva. Daca facem un exercitiu de imaginatie, ajungem la concluzia ca accidentul a fost aviatic pentru ca numai partea de sus a stalpului a fost deteriorata.

Surse demne de incredere ne-au relatat ca, vazand ca autoritatile nu iau masuri desi el promisese ca se va rezolva in 2 zile de la postare, Razvan a dat o fuga la magazia CNADNR si impreuna cu un complice al carui nume nu il dezvaluim pentru ca, daca se afla, o sa il dea afara pe bietul om, a furat un semafor nou si l-a montat in locul celui deteriorat.

Folosind o versiune piratata a programului Photoshop, acesta a modificat cateva fotografii astfel incat sa para ca altcineva a reparat semaforul si a publicat fotografiile in grup.
Paparazii Stiri de Pitesti (platiti de Soros) ne-au pus la dispozitie fotografiile necenzurate de la locul faptei din timpul reparatiei semaforului pe care le prezentam in exclusivitate.
Rugam agentiile de presa straine si site-urile de stiri concurente sa nu preia fotografiile fara acordul nostru. Noi nu avem watermark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol este un pamflet. Orice asemanare cu personaje sau intamplari reale este doar dorinta autorului.