Joi, 9 mai, în holul Casei de Cultura a Comunei Bascov va fi inaugurata expozitia pascala ”Bucuria Invierii”.Elevii Scolii Gimnaziale Virgil Calotescu din Bascov au pregatit , alaturi de profesorii cordoonatori Duran Cristina si Manole Maria ,cea mai frumoasa expozitie tematica dedicata Pastelui si sarbatorii Inaltarii Domnului.
Exponatele vor fi binecuvantate de preotii parohiilor din Bascov printr-o slujba ”Te Deum”.
Poze referentiale gasiti pe pagina Facebook a institutiei(Casa de Cultura ”Adriana Trandafir” Bascov)

Sambata,11 mai

Casa de Cultura a Comunei Bascov va gazdui Festivalul national de muzica pop si populara pentru copii si adolescenti ”LA DOLCE MUSICA”, editia a- II- a. Acest eveniment este organizat de ASOCIATIA BELLE ARTI si va fi dedicat celor mai talentati copii din tara.
Ciro de Luca alaturi de Aurelian Temisan va invita la acest festival, prezentator fiind Ovidiu Cuncea alaturi de minivedetele Catinca Gorduza si Trinidad Aylana Stan.

Duminica, 19 mai

Ansamblul ”Doina Bascovului” al Casei de Cultura a Comunei Bascov va fi prezent la Ziua Comunei Calinesti, judetul Arges, incepand cu ora 15.00, in cadrul evenimentului
” SARBATOAREA FLORILOR DE MAI ”, locatia :Stadionul Vranesti.
Tot duminica,19 mai, Ansamblul ”Doina Bascovului ” va fi prezent la Ziua Comunei Dragodana, judetul Dambovita, cu incepere de la ora 16.30., se arată într-un comunicat de presă.