BCMU Pitești a renunțat la unul dintre cei mai apreciați jucători, Jonathan Person. Însă, modul cum a decis conducerea echipei să facă acest lucru, lasă de dorit, ca să nu mai menționăm lipsa de fair-play. Cu numai o zi înainte de încheierea sezonului de transferuri, baschetbalistul a fost anunțat că trebuie să-și ia lucrurile și să părăsească echipa. Acest lucru se întâmpla pe 27 februarie iar sezonul de transferuri se încheia pe 28 februarie. Vreo 4-5 oameni din conducerea clubului l-au chemat singur în birou și i-au comunicat sec că se despart de el.
Jonathan Person a declarat în exclusivitate pentru Știri de Pitești: ”M-au informat cu doar o zi înainte de ultima zi a transferurilor, lăsându-mi doar 40-48 de ore șansa de a găsi o altă echipă. Motivul a fost că nu am jucat suficient de bine, că am avut o atitudine proastă și că am venit la Pitești doar să încasez salariul.”

De altfel, despre echipa BCMU Pitești circulă diverse zvonuri, cum ar fi: unii jucători își primesc la timp salariile, în timp ce alții nu, la care se alătură și nemulțumirea unor suporteri față de jocul echipei. Florin Nini, antrenorul echipei, nu și-a atins încă obiectivul propus (clasarea în primele 4 locuri), echipa luptându-se acum pentru locurile 5-8. Rămâne de văzut dacă va continua alături de BCMU Pitești și în sezonul următor.
Jonathan Person joacă pentru echipa suedeză Sodertalje Kings care luptă la titlul, iar scorul personal al fostului jucător alb-violet s-a îmbunătățit considerabil.