Curtea de Argeș, una dintre cele mai frumoase și pline de istorie așezări din Argeș, a devenit loc de pelerinaj pentru liberali. Legată profund de regalitate, Curtea de Argeș a ajuns în campania pentru Europarlamentare, un loc de care liberalii își leagă tot mai mult numele, pentru că, nu-i așa, domniile lor sunt elitiste. Mai ales cei din Argeș… Și pentru a nu se simți singurii intelectuali din zonă, l-au chemat și pe Vlad Nistor, ocupantul poziției 11 pe lista pentru europarlamentare. După ce s-a minunat ce s-a minunat de micuțul oraș, acesta a concluzionat ca un fin intelectual:

În perioada următoare o voi aduce și pe nevastă-mea să vadă Curtea de Argeș, merită datorită naturii și datorită culturii. Din nefericire, este unul din locurile care n-a beneficiat de tratamentul pe care l-ar fi meritat”, care a promis din poziția de viitor europarlamentar să contribuie la dezvoltarea urbei.

Domnul Nistor, ce voaim să vă zicem, a mai fost un europarlamentar PNL de Argeș, poate ați auzit de el – actorul Mircea Diaconu. Așa a promis și acesta și după-aia nu l-a mai văzut nimeni prin Argeș. Bine, el nu a venit nici în propria lui campanie electorală, câștigând prin corespondență. Și prin corespondență a rămas legat de România și de Argeș.