Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Social RCS-RDS sfidează abonații. De luni de zile cetățenii se roagă de ei...

RCS-RDS sfidează abonații. De luni de zile cetățenii se roagă de ei să le elibereze grădinile de cablurile care atârnă prin copaci

pub@stiridepitesti

Un abonat al RCS – RDS din localitatea Moșoaia încearcă de trei luni să-i convingă pe cei de la firma de cablu și telefonie să-și pună în ordine echipamentele. Este vorba despre cabluri care atârnă în grădinile mai multor oameni și care reprezintă un adevărat pericol.

Acum trei luni pe strada mea s-au schimbat cativa stalpi de electricitate. Cei de la CEZ au fost nevoiti sa dea jos echipamentele de pe stalpi, obligatia de repornire sa revina serviciilor ce apartin aceste linii de telefonie si internet. In tot acest timp am facut sesizari catre RCS RDS dar fara niciun rezultat. In gradina, cablurile sunt practic cazute peste un puiet de salcam,eu daca merg sa fac curat in gradina,cablurile vor atinge pamantul. Fiind doar atarnate,cand bate vantul avem fluctuatii de semnal atat la cablu cat si la internet. Am făcut mai multe sesizari și de fiecare dată același răspuns: Ca sesizarea este deschisa si ca vor face tot posibilul sa rezolve in cel mai scurt timp, dar de venit nu vine nimeni., ne-a declarat respectivul abonat.

Nu este prima dată când cetățenii se plâng de lucrările executate de cei de la RCS-RDS, în Pitești mai multe străzi fiind găurite pentru a se introduce cablurile pe sub pământ.

Exit mobile version