Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Politica Video. Cum să-ți jignești electoratul. Primar din Argeș: ”Avem grătare, e gratis!...

Video. Cum să-ți jignești electoratul. Primar din Argeș: ”Avem grătare, e gratis! Duminică să votați, că-mi faceți mie un bine!”

pub@stiridepitesti

Știm cu toții că se întrece măsura în campania electorală, dar unii chiar sar și gardul bunului simț. Așa s-a întâmplat și azi în comuna Slobozia, Argeș, unde primarul Petre Funie a făcut o campanie jenantă, în zi sfântă, Constantin și Elena, chiar de ziua comunei. Incurajat de pe margine, ca un jucător ratat, în ultimele lui zile de joc, în cazul asta administrative, de mai marii de la București, primarul comunei al cărui nume înseamnă LIBERTATE, a făcut un joc de glezne penibil. A chemat oamenii la ziua comunei, și cum erau boșii de la centru în comuna ridicată de Constantin Brâncoveanu, s-a apucat să urle ca la complexul de porci, atât de drag lui: ”Avem mici, grătare, e GRATIS! Să vă petreceți în mod civilizat și să votați duminică, imi faceți mie un bine!”

Păi, când, măi, primare nu ”s-au petrecut” slobozenii în mod civilizat?! Cum îți permiți tu, să jignești această comunitate de oameni gospodari și de bun simț? Tu? Tu care ai plimbat la niște alegeri locale precedente, pe care le-ai pierdut cu succes, un coșciug prin toată comuna, până l-ai aruncat în curtea contracanditatului tău? Eu cred că ai uitat în ce comună te afli: SLOBOZIA, adică LIBERTATE!

Exit mobile version