După ce a încercat în repetate rânduri să atragă o societate privată pentru a prelua echipa FC Argeș, tot timpul ivindu-se diverse piedici, președintele clubului, Cristian Gentea, astăzi, a bifat prima reușită în planul de a primi licență pentru LIGA 1. La ședința Consiliului Local Pitești s-a votat proiectul de hotărâre inițiat de primarul Cornel Ionică prin care o asociație nou înființată, ”Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeș” va prelua echipa din Trivale, sub patronajul SC. Apa Canal 2000 S. A.
Cornel Ionică : „Se mențin culorile, sigla și denumirea. Cei care contesta brand-ul au mai făcut o contestație, dar nu cred ca vor câștiga, noi deținem brand-ul.
În alta ordine de idei, Cristian Gentea, președintele FC Arges a explicat.

Proiectul a trecut, toti consilierii locali votând pentru.

In aceste zile se lucrează la definitivarea listei cu viitorii jucători. Până în acest moment, dintre actualii fotbaliști ai lui FC Argeș, au semnat prelungirea de contract: Buhăescu, Tofan, Șerban, Năstăsie, Șerbănică, Oancea, Popescu și Vișa. Grigore Turda, un jucător de 225 de mii de euro a plecat la Sepsi

Pe surse se vehiculează și numele a doi foști jucători de la Pandurii:  Denis Brânzan și Andrei Blejdea.

Sâmbătă, cu începere de la ora 14.30, pe stadionul Nicolae Dobrin, FC Argeș va întâlni pe Snagov. Este ultimul nostru meci, așa că piteștenii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru încheierea sezonului!