Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă PUB Unde sa pleci vara asta in functie de varsta: idei de vacante...

Unde sa pleci vara asta in functie de varsta: idei de vacante pentru 20, 30 si 40 de ani

pub@stiridepitesti

Un lucru este clar: o vacanta este un prilej de bucurie si relaxare indiferent de varsta, insa exista anumite tipuri de concediu pe care le savurezi mai bine la 20 de ani decat la 40 si viceversa. Daca iti doresti cateva idei de vacanta in functie de varsta ta, gasesti aici cateva destinatii care poate iti vor fi plac:

Idei de vacante pentru 20 de ani


La 20 de ani distractia trebuie sa fie in toi, insa nu este o idee rea sa incerci totusi sa vizitezi cateva locuri deosebite in calatoriile tale.

Daca iti doresti o vacanta in Romania, atunci iti recomandam litoralul romanesc, fiindca statiunile Vama Veche si Mamaia cu siguranta iti vor potoli setea de distractie. Poti gasi pensiuni si hoteluri ieftine pe litoral care ofera conditii decente si poti alege daca mananci la restaurante ori la cantine de tip autoservire, in functie de buget.

Daca iti doresti o vacanta in afara tarii, atunci ia-ti gasca si incercati o insula din Grecia. Spre exemplu, in Zakynthos gasesti viata de noapte, plaje superbe, hoteluri primitoare cu regim de demipensiune si cateva atractii ce merita vazute, cum ar fi plaja Navaggio, una dintre cele mai frumoase plaje din lume sau Blue Caves, pesterile cu apa de un bleu impecabil.

Atat pana la Mamaia, cat si pana in Zakynthos poti folosi ca mijloc de transport masina personala. Nu uita ca, daca ai nevoie de piese de schimb pentru autovehicul, sa le cumperi din timp, fie ca e vorba de bucse de bara stabilizatoare sau placute de frana, accesorii sau altele necesare masinii tale, in pregatirea pentru vacanta.

Idei de vacante pentru 30 de ani


La 30 de ani cel mai probabil iti vei dori un mix de vizitat, descoperit locuri noi cu putina distractie inclusa. Astfel, poti alege city-break-uri diverse, atat in tara, cat si in strainatate.

Daca iti doresti un mic city-break in tara, iti recomandam orasul Sighisoara. Situat in Ardeal, este un orasel medieval superb, colorat si plin de atractii. De la cetatea impanzita de turnuri ce pot fi vizitate si pana la biserici gotice, cateva zile in Sighisoara sigur nu te vor plictisi.

Te poti deplasa pana in acest oras cu trenul sau cu masina personala. Spre exemplu, din Bucuresti pana in Sighisoara vei calatori in jur de 5 ore, asa ca asigura-te ca masina ta va suporta drumul. Daca ai nevoie sa schimbi ceva, magazinul de piese auto RAOAUTO.RO iti sta la dispozitie.

Pentru un city-break in Europa ofertele sunt extrem de variate si gasesti pachete cu zbor, cazare si mic-dejun inclus la majoritatea agentiilor de turism. Recomandarile noastre sunt Roma, Paris, Barcelona sau Atena.

Idei de vacante pentru 40 de ani


La 40 de ani cel mai probabil pui mai mult accentul pe relaxare, desigur, fara ca asta sa excluda distractia. Astfel, vacantele pe litoralul romanesc sunt potrivite, dar si cele pe Valea Prahovei la munte ori la resorturi all-inclusive.

Pentru o vacanta in tara, Valea Prahovei iti sta la dispozitie cu nenumarate hoteluri si SPA-uri, astfel incat te poti bucura de plimbari in aer liber, pe munte, sesiuni de inot sau plimbari cu ATV-ul la Sinaia, Predeal ori Poiana Brasov.

Pentru o vacanta in strainatate, incearca unul dintre resorturile all-inclusive din Turcia, care iti ofera distractie, relaxare, activitati diverse, camere moderne si mari si minim 2 sau 3 restaurante la dispozitia ta.

Inspira-te din ideile prezentate de noi pentru a iti planui o super vacanta anul asta alaturi de familie sau prieteni.

Exit mobile version