Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Exclusiv. Patronul de la hotelul Victoria, interesat să cumpere terenul Bazei Aripi?...

Exclusiv. Patronul de la hotelul Victoria, interesat să cumpere terenul Bazei Aripi? Acesta a fost surprins alături de mai multe persoane, la celebra bază sportivă. Primăria Pitești afirmă că vrea să răscumpere terenul sportivilor

pub@stiridepitesti

Scandalul izbucnit la Aripi este departe de a se fi încheiat. Deși, ieri Consiliul Local Pitești promitea că va răscumpăra terenul bazei sportive, iată că în această dimineață, patronul hotelului Victoria, Emil Enescu a fost surprins lângă terenul de fotbal. Acesta mai era însoțit de încă 2 persoane, printre care și un intermediar, afirmă sursele noastre. Este oare posibil ca proprietarul care a câștigat în instanță terenul de fotbal al copiilor să-și fi găsit deja un cumpărător, fără să mai aștepte oferta primăriei sau lucrurile sunt mult mai complicate decât ne putem imagina?

Reamintim că pe 14 mai, clubul LPS VIITORUL Pitești, fostul ARIPI a fost anunțat că 2483 de metri pătrați din terenurile pe care se antrenează 300 de copii vor fi retrogedate unei persoane fizice. Acesta nu a mai așteptat nici un minut și a venit cu țărușul să revendice ce a câștigat. La vremea aceea bărbatul ne-a declarat că nu a avut nicio contraofertă din partea primăriei Pitești. După apariția în public al acestui delicat subiect, autoritățile locale au reacționat, manifestându-și dorința de a răscumpăra Baza Aripi.De la LPS au plecat spre rezultate notabile sportivi mari ca Gâlcă, Vlădoiu, Crivac, Dănut Coman, Vali Năstase sau Jean Barbu.

Iată și hotărârea emisă de primăria Pitești

Actualul proprietar al terenului

Exit mobile version