Galați Streetball, etapă din circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball, organizată pentru al doilea an consecutiv în parcarea Shopping City Galați, a oferit o poveste demnă de filme în competiția masculină, la categorie de elită.

Meciul vedetă a fost finala de la Openul Masculin, unde Sorin Căprărescu și fiul său, Mihai Căprărescu au făcut spectacol în tricoul echipei FC CSM Pitești și s-au impus în fața câștigătoarei de la Sibiu, CSM București, cu 21-18, după o partidă incendiară, cu multe răsturnări de situație.

Titlul de MVP la masculin i-a revenit lui Marius Ciotlăuș de la FC CSM Pitești, care a înscris nu mai puțin de 47 de puncte, fiind desemnat principalul marcator al competiției.

Echipa pitesteana a fost formata din membrii ai stafului BCMU FC Arges PitestiSorin Căprărescu –  antrenor secund si  Mihai Căprărescu si Marius Ciotlăuș – componenti al lotului BCMU FC Arges Pitesti  si Andrei Damian  de la Cuza Pirates Brăila

Galați Streetball a fost organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Galațibși al Shopping City Galați și susținut de către Nike – Elite partners, Tissot – official timekeeper, Horizon, sport-loft.com, Douglas și Ideal Board Games – event partners. Powered by Kiss FM.

Mai multe informatii aici