Vineri, FC Argeș a disputat primul meci de verificare, în noua formulă, în compania dâmbovițenilor de la Chindia. Antrenorul Nicolae Dică a rulat în cele 2 reprize tot lotul pe care l-a constituit până acum. Noii puști de 16-18 ani au intrat entuziasmați, fiecare dorind să demonstreze că este o achiziție de perspectivă. Și foștii jucători de la Pandurii, Andrei Blejdea și Denis Brîzan au făcut o figură frumoasă, Andrei având câteva ocazii să înscrie. Până la urmă meciul s-a terminat 0-0, însă a fost frumos de privit…
Și în tribune atmosfera a fost interesanta. Foști jucători ai lui FC Argeș: Raul Costin, Robert Grecu, George Cotigă au urmărit meciul… Știu că am mai spus-o, dar o mai spun, apreciez modestia acestui jucător, Robert Grecu, care deși înzestrat cu mult talent, niciodată nu afișează ”talente” . Până și poziția corpului său din tribune spune acest lucru. In timp ce unii fotbaliști stau in pozitia aia, o știti dumneavoastră: ”je m en fiche”, plictisiți de tot ce se întâmplă în jurul lor, Robert este un exemplu de decență.

Tot în tribune a stat și Andrei Nilă. Despre Andrei am mai spus că încă nu a fost convocat de antrenorul Nicoale Dică, deși chiar și ieri suporterii scandau numele lui. Ba, mai mult, cei din tribuna 0 îi mai ziceau, glumind: ”Nilă, intră mă tu!”

La final, antrenorul FC Argeș a concluzionat: Chiar dacă îmi doream ca primul joc de pregătire să fie un joc mai ușor, cu o echipă de liga a treia sau a patra, a venit această oportunitate de a juca cu Liga I și am răspuns cu cea mai mare plăcere. Jocul în sine, m-a mulțumit. Antrenamentul a fost unul bun, ne-am atins scopul. Prima repriză a fost una foarte bună. Chiar au fost momente în care am dominat jocul, ne-am creat 3-4 ocazii de a marca. Nu am dat șansa adversarului să-și creeze multe ocazii. Au avut și ei o oportunitate mai mare, dar sunt mulțumit de ce am văzut în prima repriză. Știam că a doua repriză vor fi momente când vom cădea fizic pentru că ritmul a fost unul bun. Noi avem doar 10 zile de antrenamente, în timp ce adversarul se pregăteşte de startul campionatului. În plus, în a doua repriză, am venit cu jucători născuți 2000, 2001, 2002 și 2003, jucători pe care eu i-am adus în această vară. Am încercat să le dau și lor minute egale. Chiar dacă am avut cinci jucători la BAC în această săptămână, care nu s-au antrenat cu noi, au avut un program pe care l-au făcut acasă. Este important că ne-am făcut antrenamentul pe care ni l-am dorit”.