Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Video-Foto. Pleiadă de ”stele” ale fotbalului la Pitești, într-un meci caritabil dedicat...

Video-Foto. Pleiadă de ”stele” ale fotbalului la Pitești, într-un meci caritabil dedicat campionului Viorel Turcu. Stadionul lui Dobrin gol!

pub@stiridepitesti

Vineri seara, pe stadionul Nicolae Dobrin, nume uriașe ale fotbalui românesc s-au întâlnit pe gazonul piteștean pentru un meci de zile mari. Evenimentul a fost organizat pentru fostul jucător al lui FC Argeș, Viorel Turcu, care are nevoie de proteze. Cu toate că aici s-a reunit o parte a constelației fotbalului nostru: Lucescu, Belodedici, Vladoiu, Vintila, Dică, Duckadam și mulți alții, clubul FC Argeș și autoritățile locale nu au reușit nici de data aceasta să ajute (nu să organizeze) la realizarea unui eveniment de neuitat. Nepăsare pe toată linia, de la suporteri la conducere. Singurul prezent a fost primarul Cornel Ionică, îmbrăcat într-un tricou violet. In rest, tribunele goale. Totuși, avem și o mică bucurie în această mare dezamăgire, în acest dezgust lăsat de orașul nostru în totalitatea lui, copiii. Ei au fost prezenți, intrand pe teren ca niște fluturași care zburdau pe lângă marii noștri jucători. Redacția Știri de Pitești i-a recompensat cu ceva simbolic, stickere cu sigla FC Argeș, poate primele din viața lor. Știm că oficial FC Argeș nu a mai scos materiale promoționale care să bucure inima suporterilor… aia care au mai rămas. Ar fi multe de spus despre modul cum este administrat FC Argeș, de jos până sus, cu mici excepții, dar nu vrem să amestecăm numele lui VIOREL TURCU și al colegilor săi de balon cu lipsa de pregătire și profesionalism din acest domeniu. Mai bine să zambim cu Nicolae Dică și Bogdan Argeș Vintilă.

Viorel Turcu s-a născut în județul Argeș și a fost component al echipei de aur a lui FC Arges si coleg cu regretatul Gicu Dobrin. Fostul atacant al anilor 90 a mai evoluat la echipe mari ca Steaua, Dinamo și este unul dintre cei mai prolifici jucători pe care i-a dat FC Argeș!

Exit mobile version