La 24 iunie 1979, în fața a 20.000 de spectatori, pe stadionul Dinamo din Capitală, FC Argeș învingea, după un meci de infarct, cu scorul de 4-3.

După meci, în Sportul, cunoscutul și regretatul gazetar sportiv Ioan Chirilă scria: „Finala campionatului, așteptată cu un interes extraordinar, care a împuținat masiv numărul spectatorilor pe toate celelalte terenuri, s-a încheiat cu victoria meritată a piteștenilor, după un joc de mare tensiune, în care setea de victorie a dinamoviștilor a primit un veto din partea lui Dobrin, care a oferit tribunelor și telespectatorilor al nu mai știu câtelea meci al vieții sale, el fiind jucătorul care a dominat din toate punctele de vedere terenul.”

Sâmbătă, 3 august, pe stadionul Nicolae Dobrin, va fi aniversată câștigarea acestui titlu, la care vor participa toți fotbaliștii care au jucat în lotul cu care FC Argeș a câștigat două titluri de campioană. Președintele clubului, Cristian Gentea, pentru Știri de Pitești: Ne vom întâlni cu fostele noastre glorii la ora 11.00 pe stadion iar apoi vom avea o ceremonie și la Muzeul Județean. Cu această ocazie vom face tricouri pentru toți fotbaliștii cu numerele pe care le purtau atunci, iar evenimentul va fi urmat de o masă festivă! Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne fiți alături!”