Să privim cu atenție următoarele următoarele imagini! Sigur ne vom aminti de cineva…

El este Raul Dobrin. Raul este nepotul lui Nicolae și Mircea Dobrin. Mai exact, tânărul este fiul lui Marius Dobrin și nepotul lui Mirci, fratele lui Gicu. De câțiva ani, Raul locuiește în Spania, unde a și jucat fotbal. De asemenea, nepotul fraților Dobrin a jucat și la FC Argeș juniori. Raul se trage dintr-o familie de jucători care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Bunicul său, Mirci, vrăjea publicul la echipa de juniori, iar fratele mai mare, Nicolae, uimea lumea cu driblingurile sale. Și tatăl său, Marius a jucat fotbal: ”Raul este foarte talentat, seamănă cu bunicul său și cu unchiul său. Oricând am fi dispuși să dăm o probă la FC Argeș, unde Raul a jucat în copilărie. El are 21 de ani acum și se află într-o formă buna.”, ne mărturisește Marius Dobrin.

Se vede clar că prin acest tânăr talentat, dinastia Dobrin va continua. Minunat ar fi să continue acolo unde a început la Pitești, la FC Argeș și nu pe meleaguri străine. Că bine spunea un suporter din garda veche: Era o încântare să vezi meciurile lor. Pe stadionul din Piteşti, la meciurile F.C. Argeş , stadionul era mereu plin de la ora 09 . 00 dimineața !Juca familia Dobrin ! Mirci la echipa de tineret şi nea Gicu la echipa mare. Unde în România se puteau vedea asemenea spectacole live ?
Vă spun eu , nicăieri ! Am avut în Piteşti, cei mai mari vrăjitori ai balonului rotund! V-o spune unul care a fost contemporan cu ei şi care ar da totul să mai vadă asemenea spectacole ! Am să le revăd, acolo sus, când voi fi alături de nea Gicu şi de Mirci, să le revăd spectacolele din Rai !

Iar noi credem că genialii frați Dobrin zambesc mulțumiți de ce au lăsat în urmă, un nepot cu mingea legată de picior, ca un legământ pe care ei l-au făcut cu piteștenii, cu fotbalul, cu România…Ia, Raul Dobrin, mai arată-ne o data!