Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri Incepe STONEBIRD. Ce trupe rock vor concerta la Corbi, Argeș

Incepe STONEBIRD. Ce trupe rock vor concerta la Corbi, Argeș

pub@stiridepitesti

A doua ediție Stonebird Festival are loc între 9 și 11 august în aceeași locație: comuna Corbii de Piatră, Argeș. Nu numai că vom avea parte de nume mari ca Dirty Shirt, Bucovina, The Rock sau Timpuri Noi, dar unul dintre invitații de sâmbătă își va serba ziua de naștere chiar în cadrul festivalului.

Despre David Reece, americanul care a ocupat postul de vocalist în Accept pe albumul „Eat The Heat” lansat în 1989. După ce a fost dat afară din Accept și trupa a intrat într-un hiatus, Reece a fondat Bangalore Choir în 1991 alături de care a lansat albumul „On Target”, membrii provenind din trupe ca Razor Maid și Hericane Alice.

Înainte de, după și între trupe veți avea ocazia să-l vedeți pe Claudiu Cîrțînă, ales să prezinte evenimentul și anul acesta. De asemenea va exista și after party la a doua scenă în fiecare seară. Vineri ne petrecem cu Țapinarii și Loud.Inc, sâmbătă ne distrăm cu White Mahala și duminică dimineață ne revenim cu Mike Godoroja & Blue Spirit ca să ne treacă mahmureala înainte să plecăm acasă.

Bilete pentru Stonebird Festival 2019 găsiți pe AmBilet.ro la următoarele prețuri speciale:

  •  65 lei – Bilet Presale 1 (disponibil până pe 28 februarie, inclusiv) – SOLD OUT
  • 85 lei – Bilet Presale 2 (disponibil până pe 15 aprilie, inclusiv) – SOLD OUT
  • 100 lei – Normal Ticket (disponibil până pe 08 august, inclusiv)
  •  120 lei – Acces (preț în ziua evenimentului)

Sursa Maximumrock.ro

Exit mobile version