Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Vestea pe care o așteaptă toți suporterii: Încep lucrările la stadionul Nicoale...

Vestea pe care o așteaptă toți suporterii: Încep lucrările la stadionul Nicoale Dobrin. Ilie Bărbulescu: ”Avem toate aprobările și buget!”

pub@stiridepitesti

După lungi demersuri birocratice și respingerea guvernului privind finanțarea construcției unui nou stadion la Pitești, în favoarea celui din Teleorman, un județ cu o prolifică  și veche activitate fotbalistică, primăria a reușit să obțină toate documentele necesare pentru construirea noului stadion Nicolae Dobrin. Fosta noastră glorie, și consilier local, Ilie Bărbulescu, a declarat pentru știridepitești.ro: ”Eu cred că în toamnă putem să începem lucrările. Avem deja un buget de 22 de milioane de euro destinat acestui obiectiv. Lucrările vor demara cu Tribuna II. Va fi foarte frumos. Pista nu dispare, pentru că este internațională pentru atletism, în schimb vom veni cu tribunele până aproape de ea. In sfârșit,  echipa FC Argeș și orașul nostru vor avea ceea ce merită, un stadion nou și modern.”

In paralel, s-au obținut aprobările și pentru construirea unei noi săli polivalente. Asupra acestui subiect vom reveni curând, când vom arată și ce nu se vede de la actuala Sala Sporturilor: gunoi peste tot, mobilă veche aruncată pe holuri, pereți scorojiți – un exemplu de cum se gospodărește un edificiu de sport.

Exit mobile version