Fc Argeș a pierdut în deplasare cu 0-2 în fața rivalilor argeșeni de la Mioveni. Deși meciul nu a fost unul pe măsura așteptărilor, suporterii au făcut, ca de fiecare dată când alb-violeții joacă cu cei din Mioveni, o atmosferă extraordinară. S-a cântat continuu și s-a încurajat echipa indiferent de dezmăgirile aduse de jocul neinspirat. La final, însă, fanii s-au dezlănțuit împotriva fotbaliștilor, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine, care și de data aceasta, în anumite momente, au dat dovadă de exces de zel. Dar să se luăm pe rând, mai întâi meciul.
Nu sunt prea multe de spus după meciul de la Mioveni. Ne-am bătut singuri. Cuplul comic fantezist Visa si Panait a rezolvat meciul. Este a doua partida când ei gresesc la golurile primite. După întalnirea cu Ripensia am crezut ca sunt erori întamplatoare…
Cert este ca Dica are echipă firavă. Inaintea inceperii campionatului antrenorul Nicoale Dică a spus de mai multe ori că are nevoie de jucatori noi în toate compartimentele. N-a fost cineva sa-l asculte. Toti suporterii spuneau ca ne mai trebuie transferuri. Degeaba. Am vazut cu totii ce fotbalisti s-au adus.
Argesul a controlat meciul de la inceput, dar golurile facute cadou adversarilor au cantarit greu. N-am mai avut forta sa intoarcem scorul. Pacat ca ne batem singuri. Pacat de suporteri, pacat de Dica, pacat ca nu avem prea mari sperante.

Așa cum spuneam în introducere, suporterii, impulsionați de galerie au făcut spectacol. S-a cântat continuu, chiar mai abitir după fiecare gol primit. Cu toate acestea, la finalul meciului, când jucătorii au venit la gard să salute galeria, câțiva membri le-au cerut socoteală, poate un pic cam explicit, moment în care, se pare că un steward i-ar fi înjurat pe suporteri. Atunci au intervenit jandarmii, care i-au condus la dube. Până la urmă, aceasta este meseria lor, dar de ce se interzice accesul presei? Voiam doar să ne facem meseria și să vedem cum vă comportați cu acești tineri, și pe bună dreptate, ținându-se cont de cum a acționat în ultimul timp Jandameria Română în diverse manifestări publice. Aceasta este înregistrarea de la fața locului.