Ultima ședință de Consiliu Local Pitești a dat peste cap planurile unor constructori de blocuri care luaseră în vizor diferite terenuri care mai de care mai înguste și mai neadecvate. Dar dacă până acum a mers așa… Doar că de data asta, consilierul Cristian Gentea s-a deplasat personal să vadă aceste terenuri care erau trecute pe ordinea de zi, și a constat că ce era pe hârtie, nu era și în realitate. Impreuna cu toți consilierii, Gentea a votat împotriva a trei din patru puncte de pe ordinea de zi, prin care se cereau autorizații de construcție pentru locuințe colective. Unul dintre

Și Proiectul de Hotãrâre privind contrucţia unui bloc de locuinţe P+4, pe strada Gârlei, din Piteşti, ce aparţine omului de afaceri John Brãnescu, a fost picat de consilierii locali, după ce locuitorii din zona au făcut hârtii peste hârtii, pentru a sesiza abuzul pe care urma să-l facă Brănescu cu girul primărei.

“Am fost azi pe teren, numai că angajații primăriei ne-au dus în alt loc. Nici nu știau locația, mai mult, ne-au spus că se lucrează deja acolo. Este vorba despre un bloc pentru care se cerea autorizație de construcție.Am fost acolo, nu ne-a luat prea mult sa ne lămurim. Este o limbă de teren între case. Eu nu votez acest proiect. Este vorba despre un bloc pentru care s-a cerut autorizație de construcție în strada Petre Ispirescu.”, a declarat Cristi Gentea.

Mai mult, Gentea spune cã în hârtiile prezentate la primărie apăreau și niște blocuri, numai ca la fața locului, situația este cu totul alta. Nici urmă de bloc. Este o fâșie de teren, in formă de triunghi, iar pe douã laturi, vecini sunt case.