Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă PUB Esti pasionat de adrenalina pariurilor live? Iata cele mai comune capcane in...

Esti pasionat de adrenalina pariurilor live? Iata cele mai comune capcane in care poti sa aluneci

pub@stiridepitesti

In teorie oricine are sanse sa devine un parior experimentat si sa-si fructifice timpul liber intr-un hobby profitabil. Totusi, a paria pe meciuri live implica o doza crescuta de presiune, de adrenalina iar a deprinde arta rabdarii si a autocontrolului sunt chei indispensabile. Odata ce stapanesti bine teoria, ai cunostinte vaste din domeniul in care pariezi si esti suficient de intuitiv pentru a selecta si sintetiza informatiile relevante, urmeaza proba practica, care defapt este testul decisiv. Modul in care reusesti sa-ti gestionezi emotiile, claritatea in gandire si niste reguli fixe de la care sa nu te abati sunt aspecte esentiale pentru a nu cadea prada presiunii psihice si aviditatii dupa castig, capcane ce vin la pachet cu experienta de a paria pe o competitie sportiva in plina desfasurare.

Iata care sunt cele mai comune greseli ale pariorilor atunci cand se confrunta cu imprevizibilul si adrenalina pariului live

 

  1. Plasarea unui pariu pe o competitie in plina desfasurare pe care nu o poti urmari

Fie ca urmaresti meciul la televizor, pe un site live sau direct de pe stadion, e important sa ei in calcul si parcursul efectiv al jocului, inainte de a plasa pariul. Fa-ti o strategie bine pusa la punct si apoi pariaza la agentia de pariuri Netbet unde vei putea urmari pe site-ul lor transmisia meciului live. Asadar, Cu toate ca ai luat in calcul istoricul fiecarei echipe, evolutia lor din ultima perioada si ai pus in balanta sansele lor de a castiga, foarte multe intorsaturi imprevizibile de situatie pot sa aiba loc chiar in timpul jocului. Asadar, incearca sa nu cazi in nicio extrema, mizand doar pe strategie sau fiind prea usor de influentat de modul in care sa desfasoara jocul propriu-zis.

 

  1. Plasarea pariurilor All-in

Acest gen de pariuri nu sunt de bun augur in special in cazul competitiilor live, fiind foarte riscante deoarece implica mizarea intregii sume de bani de care dispui, fara o plasa de siguranta. In cazul pariurilor live, impulsurile de moment sunt foarte tentante deoarece te afli in febra jocului, iar tu vei cauta subconstient semnale ale echipei favorite care sa-ti justifice miza aleasa. Pariurile All-in se preteaza doar pariorilor experimentati cu un bun autocontrol si o strategie bine gandita, atent planificata si o expunere calculata la riscuri.

 

  1. Asteptari nerealiste

Plasarea pariurilor pe meciurile live creeaza asteptari nerealiste deoarece vei fi mult mai tentat sa fii subiectiv si sa pariezi pe preferatii tai. In spatele pasiunii de a paria se ascunde si o afinitate profunda cu un anumit sport respectiv cu o anumita echipa. Flerul si sansele reale de castig ale echipei pe care pariezi pot fi cu usurinta bruiate de adrenalina si dinamica jocului. Asadar, incearca sa ramai impartial, sa-ti tii emotiile in frau si sa urmaresti cu un ochi critic evolutia ambelor echipe inainte de a plasa pariul.

 

In concluzie, dincolo de placerea si interesul cu care urmaresti competitiile sportive, ba chiar si de cunostintele teoretice, foarte important pentru a evita capcanele pariului sportiv, fie el pre-meci sau live, este sa fii stapan pe tine, sa-ti tii in frau impulsurile de moment si sa te detasezi de obsesia castigului.

 

Sursa imagine: Unsplash.com

 

Exit mobile version