Aseară, primarul Cornel Ionică a făcut câteva declarații referitoare la situația FC Argeș care au încins spiritele la club. Pe de-o parte l-a criticat pe Nicolae Dică, pe de alta a ținut sa sublinieze ca el este președintele FC Argeș, și nu Cristian Gentea, care este președintele Consiliului de Administrație. Cristian Gentea a ținut să lămurească acest lucru, printr – o declarație acida: „Nu știu ce vrea domnul primar să spună, eu îmi cunosc lungul nasului, sunt președintele Consiliului de Administrație și cred ca mi-am făcut treaba cu vârf și îndesat. Dacă pe domnia lui îl deranjează, pot sa ma retrag oricând.”  Iată și declarațiile primarului Cornel Ionică și ale antrenorului Dică.

Cornel Ionică:La Pitești, oamenii sunt însetați de fotbal, au pretenții. Nu a fost ușor să reînființăm clubul FC Argeș, am făcut absolut tot ce s-a putut să asigurăm cele mai bune condiții. Asigurăm finanțarea atât cât a cerut echipa, deci niciun fel de lipsuri. Antrenorul, care este suveran, a avut mână liberă să facă ce a vrut el, transferuri și ce-a mai făcut. Are toate condițiile. A plecat la Horezu cu somn, cu odihnă și ne-am întors bătuți. Este o rușine! Cât în privința domnului Cristian Gentea, eu sunt președintele clubului.”. Primarul Piteștiului a nuanțat totuși că alături de Gentea a reușit reorganizarea clubului din Trivale.

Contactat telefonic de Știri de Pitești, antrenorul FC Argeș, Nicolae Dică a declarat: ”Nu știam că am buget așa de mare ca să-mi permit jucători de 4000, 5000 de euro ca alte echipe de genul Cluj, Petrolul, Chiajna, UTA. Eu m-am încadrat în bugetul pe care l-am primit, iar cu banii aștia am adus jucători care au acceptat salarii mici. Păi nu vorbisem și eu cu Marinescu, cu Blănaru, cu Pușcaș…nu am putut să le dau banii pe care îi primesc de la alte echipe. Domnul primar trebuia să spună că pot să aduc și eu jucători scumpi, nu am știut…Nu vreau să vorbesc mai multe, vreau să ies din starea asta.”