Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Administratie Altă construcție dubioasă în Pitești. Surse: Proprietarul este nepotul primarului Cornel Ionică

Altă construcție dubioasă în Pitești. Surse: Proprietarul este nepotul primarului Cornel Ionică

pub@stiridepitesti

Scandalurile legate de urbanism, de modul cum sunt eliberate autorizațiile de construcții, de blocurile care se încăpățânează să-și facă loc pe o limbă de teren au ținut capul de afiș al acestei administrații. Nu de puține ori în Consiliul Local Pitești au ieșit scântei în urma unor hotărâri de consiliu care vizau construirea de clădiri, în special blocuri de locuințe, care nu respectau nici măcar regulile elementare ale urbanismului, nu mai vorbim de spațiu verde sau de considerația față de vecini.
Pe strada Rovine, zona Traian, a apărut între blocuri o ditamai clădire, construită pe un spațiu extrem de îngust. Practic, construcția ( pe care proprietarul o numește ”vilă”) S+P+2E+3Er și împrejmuire teren obstrucționează vizibilitatea din blocurilor vecine. De spațiu verde nici nu se mai poate pune problema. Conform Planului Urbanistic al Zonei Centrale Pitești proprietarii trebuie să asigure o arie de spațiu verde de 25% din suprafață.

Interesant este și faptul că, cel puțin în acest moment, clădirea nu prea seamănă cu cea din reprezentarea grafică. Dar și mai interesant este că, deși construcția este prevazută cu locuri de parcare în fața ei, acestea nu pot fi amenajate, pentru că nu există spațiu. Așa că, proprietarii împreună cu primăria s-au gândit să mute tomberoanele publice de gunoi de vis-a-vis pentru a face parcare. Cel puțin așa susțin vecinii. Și tot piteștenii din zonă mai spun că beneficiarul clădirii respective este nepotul soției primarului Cornel Ionică. Vom urmări evoluția acestui caz.

Exit mobile version