Scoala Tudor Arghezi impreuna cu Asociația de Părinți au organizat târgul pentru copii “Bogățiile toamnei”, desfășurat in spiritul educației antreprenoriale. Activitatea a avut ca obiective sensibilizarea participanților pentru a prețui valorile morale, dezvoltarea simțului practic, dezvoltarea abilitaților de socializare. “Comercianții” și-au pus straie de sărbătoare și, ajutați de părinți și bunici, și-au amenajat standurile cu o creativitate exploziva. Fiecare clasa a avut o strategie proprie de promovare a produselor, și-au realizat bannere atrăgătoare cu mesaje specifice și au expus o varietate culinara de produse autentice, dar și articole hand made, artizanale.
Muzica populară, cea care unește sufletele tuturor romanilor, i-a însoțit pe tot parcursul desfășurării activității. Banii colectați vor fi administrați cu grija de către Asociația de Părinți pentru finanțarea Festivalului folcloric judetean, organizat de scoala.
Târgul a avut un real succes deoarece copiii, părinții și cadrele didactice, prin efortul lor comun, au reușit sa încălzească atmosfera unei zile de toamna cu bucurie, buna dispoziție și mulțumire sufleteasca.