Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Stiri Școala Tudor Arghezi a organizat Târgul pentru copii “Bogățiile toamnei”

Școala Tudor Arghezi a organizat Târgul pentru copii “Bogățiile toamnei”

pub@stiridepitesti

Scoala Tudor Arghezi impreuna cu Asociația de Părinți au organizat târgul pentru copii “Bogățiile toamnei”, desfășurat in spiritul educației antreprenoriale. Activitatea a avut ca obiective sensibilizarea participanților pentru a prețui valorile morale, dezvoltarea simțului practic, dezvoltarea abilitaților de socializare. “Comercianții” și-au pus straie de sărbătoare și, ajutați de părinți și bunici, și-au amenajat standurile cu o creativitate exploziva. Fiecare clasa a avut o strategie proprie de promovare a produselor, și-au realizat bannere atrăgătoare cu mesaje specifice și au expus o varietate culinara de produse autentice, dar și articole hand made, artizanale.
Muzica populară, cea care unește sufletele tuturor romanilor, i-a însoțit pe tot parcursul desfășurării activității. Banii colectați vor fi administrați cu grija de către Asociația de Părinți pentru finanțarea Festivalului folcloric judetean, organizat de scoala.
Târgul a avut un real succes deoarece copiii, părinții și cadrele didactice, prin efortul lor comun, au reușit sa încălzească atmosfera unei zile de toamna cu bucurie, buna dispoziție și mulțumire sufleteasca.

Exit mobile version