Sâmbătă, ora 20.00 BCM U Pitești va întâlni campioana Romaniei in ultimii 2 ani, CSM CSU Oradea. Orădenii reprezintă  România cu succes in cupele europene, conducând Grupa D a FIBA Europe Cup dupa 2 etape. Antrenorul Florin Nini și baschetbalistul James Washington au prefațat meciul de sâmbătă, într-o conferință de presă, cei doi referindu-se și la meciul disputat la Craiova, unde am suferit o înfrângere grea.

James Washington: ”A fost o înfrângere grea. Să fiu sincer, am controlat meciul în mare parte. Cred că am jucat bine în prima repriză, iar în a doua, adversarii au pus mai multă presiune în apărare. Nu am putut menține ritmul până la final și asta ne-a costat. Am urmărit meciul alături de antrenor iar acum suntem pregătiți pentru duelul de sâmbătă.Toate echipele sunt puternice și fiecare meci va fi dificil. Respectăm Oradea, o echipă foarte bună care a reușit, recent, o victorie mare în Turcia. Cunosc câțiva jucători de acolo, iar unul este Broussard (n..r. Aaron Broussard), care a jucat la Anwil, echipă la care am evoluat și eu în trecut. Giordan (n.r. Giordan Watson) este un fundaș foarte bun. Lotul de jucători este unul puternic. Ne așteptăm la un meci greu, dar jucăm acasă, vom avea publicul de partea noastră. Ne dorim să câștigăm.
Ai jucat 3 sezoane în Polonia înainte de a semna la Pitești. După 3 meciuri oficiale în România, ce poți spune despre nivelul campionatului?
Nivelul este unul ridicat. Liga din Polonia este una puternică și cred că echipa noastră din acest sezon ar face față și ar avea rezultate bune acolo. Mă bucur că mă aflu aici, am aproape 10 sezoane jucate la nivel profesionist și vreau să ajut. Noi trebuie să devenim mai buni, să progresăm în fiecare săptămână, de la meci la meci și de la antrenament la antrenament.”

Si antrenorul echipei noastre declară că urmează un meci greu. (Video)