Sâmbătă, pe stadionul DLR din Bascov, echipa JUVENTUS BASCOV a întâlnit pe CS Mioveni 2, partidă din Liga 4. Juventus este antrenată de una dintre gloriile FC Argeș, Mihai Zamfir, lucru care se vede în jocul echipei.

Astăzi, ambele echipe au oferit un spectacol neașteptat. S-a jucat cu multă pasiune, într-un ritm alert care te ținea cu ochii țintă în teren, cu orgolii și dorință de a câștiga. Aș putea spune, că cel puțin ca spectacol, meciul de azi a fost peste unele chiar și din Liga 2. S-au înscris 6 goluri, 5 în poarta Mioveniului și unul primit de Juventus.

Despre meciurile din ligile inferioare, Știri de Pitești a mai relatat, mai ales despre bătăile iscate pe teren și favorizarea de către AJF a unor echipe. Astăzi nu a fost cazul, deși spiritele s-au încins de câteva ori. Chiar antrenorul Mihai Zamfir având la un moment dat un schimb de replici delicios cu arbitrul și banca tehnică adversă. Problemele pe care le întâmpină fotbalul din Liga 4 sunt multiple, printre care și lispa terenurilor. Spre exemplu, la Bascov, se joacă pe terenul Lisa Draxlmaier, amenajat pentru angajați, și unde se plătește. In comuna cu unul dintre cele mai mari bugete nu există nici un teren de sport unde să se poată organiza meciuri de fotbal, deși comuna are 2 echipe de fotbal.