Meciul cu CSM Resita se anunta facil. Oaspetii veneau dupa trei infrangeri, noi dupa patru puncte castigate in doua meciuri. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Baietii lui Leo Doana au intrat foarte motivati, au jucat curajos si ne-au pus reale probleme. Pana ne-am dezmeticit, tabela arata 0-2. Ambitia fotbalistilor argeseni si inspiratia antrenorului au salvat, pana la urma, acest meci.

Ionu Badea a gandit asezarea noastra intr-un sistem 4-2-3-1. Leo Doana a introdus o formula asemanatoare. A iesit o partida disputata, nerecomandata cardiacilor.
Antrenorul nostru a mers pe urmatoarea componenta a liniei de aparare: Danescu, Turda, Serbanica, Musat. Era apararea care a fost cel mai mult jucata in ultimele meciuri. Rezultatul? Am luat doua goluri in prima repriza. Daca Musat a jucat bine iar Serbanica nu a gafat, Danescu si Turda s-au intrecut in erori. Turda a gresit la primul gol. A fost pacalit de Coman, atacantul care i-a pus mari probleme stoperului nostru. Turda si-a mai spalat din pacate atunci cand a marcat golul de 3-2. Danescu s-a ambitionat si nu l-a lasat pe colegul sau de linie sa ramana singurul care gafeaza. Tanarul nostru jucator a respins caraghios si scorul a urcat la 0-2.
Poarta a fost aparata de Ducan. El a gresit la primul gol al resitenilor, dar a aparat o minge dificila, ce putea urca scorul la 0-3.
Buhaescu, singurul varf al nostru, a alergat mult, a coborat deseori in linia mediana, dar nu s-a lipit de gol.

In spatele lui Buhaescu au jucat Blejdea, Nini Popescu si Grecu. Blejdea si Nini Popescu au facut un meci bun, au marcat, au contribuit decisiv la victoria noastra. Cei doi au confirmat evolutiile bune avute in ultimele jocuri. Badea a gandit foarte bine cand l-a pus pe Nini sa joace in spatele varfului. Cred ca este postul care il ’’prinde’’ cel mai bine pe micutul mijlocas. Grecu a evoluat multumitor, dar a fost schimbat, in repriza a doua, din cauza obligativitatii de a avea in teren doi jucatori U19.

Cei doi mijlocasi din fata apararii si-au facut datoria, in ciuda faptului ca Prepelita a pasat gresit la faza primului gol. Kevin a alergat mult, a pasat bine, a dominat mijlocul terenului.
Badea a schimbat inspirat in repriza a doua. Au fost introdusi Tofan si Matis, care i-au inlocuit pe Danescu si Grecu. Cele doua schimbari au fost bine gandite, echipa a prins aripi. Evolutiile lui Tofan si Matis au fost foarte bune. Matis merita felicitat si incurajat. Pe final, a mai intrat Nastasie in locul lui Blejdea. (analiza Ioan Popa).

După meci, antrenorul nostru a declarat:

De asemenea, întrebat ce le-a spus băieților la pauza (prima repriză se terminase 2-1 pentru Reșita), Badea a replicat: Nu vreți să știti!

Urmează meciul cu UTA si speram sa facem un meci bun cu aradenii.

Sursa Foto Fotbal Club Argeș Pitești