Sâmbătă, de la ora 19.30 era programata partida dintre FC Argeș – Petrolul Ploiești, Liga2 de fotbal. Din cauza ca ceața a fost extrem de pronunțata, meciul s-a amânat pentru duminica, la ora 12.00. După ce s-a făcut anunțul, fanii petroliști au plecat spre casa, numai ca pe centru orașului s-ar fi luat la bătaie între ei. Mascații au intervenit și i-au condus la secția de politie. Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș a declarat pentru Știri de Pitești: „Nu au respectat traseul, deși li s-a atras atenția, au oprit să-și cumpere ceva și au fost luați la secție și probabil vor fi amendati pentru nerespectarea Legii 61, cea care face referire la bună conviețuire, aruncare de obiecte contondente etc. Amenda in acest caz poate ajunge pana la 1000 de lei.

După apariția materialului, Poliția Argeș a emis următorul comunicat de presă :

Politistii din cadrul Politiei Municipiului Pitesti, impreuna cu luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges si jandarmi argeseni au luat masura conducerii la sediul politiei a unui grup de suporteri ai unei echipe de fotbal, ca urmare a faptului ca acestia s-au manifestat recalcitrant, in timp ce se aflau in zona unui local din municipiului Pitesti.
Cei in cauza au fost condusi la sediul politiei in vederea stabilirii identitatii si luarii masurilor legale care se impun.
Reamintim ca Legea 61 din 1991, privind norme de convietuire sociala, sanctioneaza adresarea de injurii, expresii jignitoare, amenintari cu acte de violenta, provocarea de scandal si aruncarea de obiecte sau substante, cu amenda cuprinsa intre 200 si 1000 de lei.