TERMO CALOR CONFORT S.A. înștiințează că, în momentul de față, sunt în derulare numeroase dosare de executare pentru recuperarea creanțelor generate de neefectuarea plăților datorate de unii clienți ai societății. Pentru recuperarea creanțelor, prin executor judecătoresc s-a obținut încuviințarea executării silite într-un număr de 2.350 dosare de executare în vederea recuperării creanței în cuantum de 2.550.000 lei din care s-au încasat 1.950.000 lei. Se instituie, de asemenea, popriri pe conturi și bunuri sechestrate

În urma acestor acțiuni, făcute cu respectarea dispozițiilor legale, Judecătoria Pitești, a dispus înființarea popririi pe conturile debitorilor conform Codului de Procedură Civilă art. 729 și art. 780.

Pentru o transparență totală, privind furnizarea și facturarea energiei termice către asociațiile de proprietari/locatari, Termo Calor Confort S.A., prin cele 5 puncte de lucru aflate în cartierele Găvana, Trivale, Războieni, Prundu, Centru și unul la sediul central, oferă locatarilor, informații referitoare la situația financiară în care se află asociația din care provin. Aceste situații pot fi comparate cu listele afișate de către administrator la avizier.

Având în vedere, măsurile luate pentru recuperarea creanțelor, vă informăm că nu se vor face excepții cu privire la creanțele utilizatorilor, acestea urmând a fi puse în executare cu precădere până la finalul anului 2019, situație în care aceștia vor suporta și cheltuielile de executare silită.

În concluzie, în vederea derulării în bune condiții a relaţiilor contractuale existente, TERMO CALOR CONFORT S.A. solicită utilizatorilor/consumatorilor să întreprindă de urgenţă toate demersurile necesare în vederea efectuării plății integrale a sumelor datorate!, transmite primaria Pitesti într-un comunicat de presa.