De câtiva ani, și România a intrat puternic în era online. Fie că ne referim la presă, toată lumea află cele mai noi informații imediat cum deschide rețelele de socializare, site-urile luând fața ziarelor în format print și chiar a televiziunilor, deoarece pe online se pot încărca în timp real informații, poze, video și se fac transmisiuni live, sau la promovarea unei afaceri, ori pur și simplu la creșterea imaginii personale, toate au nevoie de expunere în mediul on-line. Pe scurt – de vizualizări și vizitatori.

Asistăm, în ultimul timp, la fenomenul numit ”influenceri”, adică, niște oameni fără o ocupație reală, devin cunoscuți și fac bani doar prin simpla apariție pe Facebook sau Instagram. Unii au sute de mii, chiar de milioane de urmăritori, deși, în esență, ei nu spun nimic covârșitor pentru umanitate. Ce ajută la creșterea acestor ”beneficiari” ai mediului online? Expunerea! Vizibilitatea! Degeaba ești bun într-un domeniu dacă informația nu ajunge acolo unde trebuie, la publicul țintă. Cum se poate obține asta? Prin firme specializate care îți pot aduce promovarea mult dorită.

Dar să rămânem în sfera business. In primul rând, dacă aveti mai mult trafic, sansele de a vă vinde produsul cresc substanțial. Businessul pe care îl detineti online se va face mai cunoscut iar afacerea dumneavoastră va ajunge la cât mai mulți oameni. Creștere în poziționare Google, din moment ce primiți mai mult trafic, targetat pe o anumită țară, automat creșteti si în rank și într-o pozitionare mai bună la căutările Google.

Una dintre societățile de profil este și www.trafic.online care oferă: trafic organic, social media, trafic direct etc. Site-ul furnizează doar trafic real, fără roboți sau alte motoare de căutare. Cui se adresează? Tuturor celor care dețin un site, celor care vor să-și promoveze o ofertă anume sau afacerea în sine, celor care doresc o poziție mai bună în căutarea pe Google, sau pur si simplu celor care vor să scoată în evidență un anumit tip de activitate sau afacere.
Poti avea 1000 sau de ce nu 1 milion de vizitatori…si un avantaj major este acela că poți să-ți primesti banii înapoi în cazul în care ești nemulțumit de serviciul prestat…

Situația vizitatorilor se poate verifica cu unul dintre cele mai serioase instrumente de măsurare a audienței în domeniu, Google Analytics. Expunerea business-ului tău se poate face pe Twitter, Facebook, Google, Youtube, Instagram, Linkdedin etc. Dar cum se pot realiza toate acestea, puteți afla accesând acest link.https://www.trafic.online/