O dimineață plină de evenimente rutiere în Argeș, produse și pe fondul condițiilor meteorologice.

Pe DN 65, în Albota s-a produs un accident mortal. Un bărbat de 65 de ani, din București, care conducea un autoturism din directia Slatina catre Pitesti a patruns pe contrasens, intrand in coliziune frontala cu un TIR care circula regulamentar din sens opus.
In urma eveniumentului rutier a rezultat decesul conducatorului auto.
Politistii Serviciului Rutier Arges desfasoara cercetari, pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care evenimentul s-a produs.

La Drăganuo autoutilitara (tip platforma auto, care transporta 3 autoturisme), condusa de tanar de 20 de ani, din Bihor, care circula pe directia Valcea-Pitești, in curba la dreapta ar fi pătruns pe contrasens, intrand in coliziune cu autoturism condus de barbat de 30 de ani, din Cuca, care circula din sens opus, după care a intrat in coliziune cu autoturism condus tot din sens opus de barbat de 51 de ani, din Voluntari, jud. Ilfov, al doilea autoturism fiind proiectat in afara partii carosabile, unde s-a rasturnat.
Din eveniment a rezultat ranirea usoara a pasagerului dreapta fata din al doilea autoturism, barbat de 44 de ani, din București (diagnostic preliminar TCC si contuzie toracala, transportat la spital pentru investigatii).

Și la Ștefănești s-a produs un eveniment rutier. La intersecția cu strada spre Valea Mare, tamponare, fara persoane încarcerate, o victima conștientă.
Intervine un echipaj SMURD