Publicitate Stiri de Pitesti
pub@stiridepitesti
Acasă Sport Suporter bun, suporter rău, vom dăinui mereu! Miercurea Ciuc-FC Argeș, scor de...

Suporter bun, suporter rău, vom dăinui mereu! Miercurea Ciuc-FC Argeș, scor de gheață!

pub@stiridepitesti

Fc Argeș a disputat o nouă etapă înainte de pauza competițională, la Miercurea Ciuc, partidă ce s-a terminat 0-0. Nu putem spune că nu suntem triști, dar așa e în fotbal. Dar, atunci când îți iubești orașul și echipa, și suporterii, și oamenii de pe lângă.. Nu ai, mă, cum…  Te înfiori doar când auzi imnul lui FC Argeș.

In urmă cu 2 ani, eram pe stadion, și am auzit sirenele jandarmilor. Am întrebat: ”Ce se întămplă?” La care, un ”mare” ziarist de sport și devotat echipei, îmi zice: ” Aaa..vezi tu, îi aduc pe aștia din galerie cu jandarmii”! – în batjocură.  M-a durut sufletul, fără să-i fi cunoscut pe cei la care se referea. A fost o durere intuitivă.

Adică, niște oameni sunt luați în râs că încurajează FC Argeș!

In aștia 2 ani de stadion aplicați, am cunoscut multă lume. Și bună, și rea, dar, dați-mi voie să vă mărturisesc – o comunitate mai pestriță ca cea  de la FC Argeș nu am întâlnit în viața mea.

Atâta prostie și lipsă de educație – și totuși atâta devotament și bună creștere, și sentimente nobile, și oameni care sunt alături, și fotbaliști mișto, și antrenori deosebiți, și bărbați…ooo, ce bărbați! Jos pălăria! Și femei luptătoare!

Și totuși nu înțeleg, sunt femeie cu cratița în debara…de ce atâta răutate?

Eu, recunosc, sunt un chibiț. Prima dată când am auzit termenul  ”jucător de bandă”, l-am auzit de la Andrei Nilă. Vă jur, am crezut că face mișto de mine…L-am și întrebat: ”Sigur așa se zice?”…”Andrei să nu faci mișto de mine!” ”Nu, Carmen, așa se zice…” (eu obișnuită cu știri despre infractori, când am auzit bandă…)

Primele lecții de antrenorat le -am cunoscut de la Nicolae Dică, Augustin Chiriță,  Viorel Turcu și încă câțiva mari oameni care au jucat fotbal pe la FC Argeș și prin afaraă. De ce acești oameni și-au rupt din timpul lor ca să stea de vorbă cu o tâmpită care nu știe fotbal? Poate că m-au văzut disperată să INVĂȚ! Și că dădeam din colț în colț să aflu lucruri… pentru că iubim FC Argeș, bă, misoginilor!  Și nu contează că ești, femeie, bărbat sau copil! Sau că visezi, ca mine, lacăte puse pe porți la stadion, și te trezești noaptea căpiată. Și ți-e frică… Frică rău! Dar,vezi eșarfa violet atârnată pe oglindă și te liniștești.. Există încă speranță! Nimic nu e pierdut atâta timp cât trăiești alb-violet!

Pentru că FC ARGEȘ…!!!

 

Exit mobile version