Clubul sportiv FC Argeș a avut întotdeauna oameni deosebiți, care au confirmat, dar care au și încântat. Fie că e vorba de caracterul lor special, de performanțele sportive, sau de modul cum se prezintă în societate, sportivii și antrenorii noștri au lăsat o amintire de neuitat în inimile iubitorilor de sport, dar mai ales ale suporterițelor.

Știri de Pitești împreună cu un grup de doamne care iubesc sportul argeșean a făcut un top al celor mai eleganți domni care activează în acest domeniu. Fie că i-am văzut pe stadion sau în sălile de sport, la conferințele de presă, sau la evenimente, domnii noștri știu să schimbe minunat echipamentul sportiv cu cel elegant, și așa s-a născut această idee: Cel mai elegant spotiv al anului 2019 de la FC Argeș. Unii dintre sportivi și antrenori nu mai sunt sub contract cu FC Argeș, însă ei și-au adus contribuția în 2019, deci îi includem cu drag în preferințele noastre. Așa că, let s play!

Locul 10. Sorin Căprărescu

Sorin Căprărescu este statistician la BCMU Pitești, fost antrenor secund și jucător de baschet. Inalt, ca orice baschetbalist, Sorin se impune prin eleganță masculină și un zâmbet copilăros care te cucerește instant. Cu încredere debordantă, Soso poartă costumul impecabil, decent și bărbătește.

Locul 9. Vasile Buhăescu, atacant FC Argeș

S-a născut pe 2 februarie 1988, Huși și și-a făcut debutul în Liga I la data 29 octombrie 2005, când juca la FC Vaslui. Începând cu 2010, clubul FC Vaslui l-a împrumutat la alte echipe, cum ar fi Concordia Chiajna, CSMS Iași, Petrolul Ploiești și ASA Târgu Mureș, cu care a jucat în primele două ligi, dar a jucat și pentru clubul său, participând în Europa League. In sezonul trecut a fost jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise la FC Argeș, apreciat însă și pentru decența și calitatea sa umană.


8. Alin Popa
El este fiul fostului mare fotbalist al lui FC Argeș, Vasile Popa. Extrem de discret cu aparițiile publice, Alin pășește pe urmele tatălui său, jucând tot la FC Argeș. Ne place Alin pentru alura sa fizică frumoasă și pentru discreția sa elegantă.


7. Dragoș Șerban
Fostul director al clubului din Trivale cucerește prin expresia albastră a ochilor săi. E tânăr, flegmatic, un pic cam prea natural în discuții personale, dar ne place pentru naturalețea lui. Și îi vine tare bine costumul clasic.


6. Robert Grecu

Robert este un tânăr jucător al lui FC Argeș în care mulți și-au pus speranța. Robert Ionuț Grecu (născut la 2 iunie 1998), în ciuda trăsăturilor colțuroase ale chipului, semânând mai degrabă cu un pistolar din Vestul Sălbatic, decât cu un fotbalist spilcuit al zilelelor noastre, transmite un eros aparte…o stăpânire de sine extraordinară, în bună combinație cu acel ceva masculin pierdut prin alte vremuri. Iar când îmbracă o cămașă…este de-a dreptul cuceritor.


5. Marius Alexe

Marius Alexe face parte din generația jucătorilor născuți în anul 1990. Și-a făcut junioratul la Dinamo București, dar a debutat oficial în Liga I la 2 august 2009 într-un meci jucat pentru Astra Ploiești (echipă la care era împrumutat) împotriva formației Pandurii Târgu-Jiu scor 0-1. Debutul la echipa mare a lui Dinamo București s-a petrecut la 12 septembrie 2009 într-un meci împotriva echipei Oțelul Galați, pierdut de bucureșteni cu 1-0. Primul gol l-a marcat pe 27 februarie 2010,contra celor de la Internațional Curtea de Argeș. La 17 martie 2010 a marcat un gol în eternul derbi, partida dintre Dinamo și Steaua București. Nicolae Dică l-a inclus în noul lot al lui FC Argeș. Ne place Alexe pentru zâmbetul său de vedetă de cinema și pentru lumina pe care o emană ,dar și pentru frumoasele lui costume care îi vin perfect!

4. Andrei Nilă
Unul dintre cei mai iubiți fotbaliști autohtoni. Pe lângă calitățile sportive, natura l-a mai înzestrat și cu un fizic autentic masculin și cu niște trăsături ale chipului care nu pot trece neobsevate. Fostul atacant al lui FC Argeș se face remarcat oriunde s-ar afla: pe teren, în tribune sau la evenimentele din societate. Il apreciem pe Andrei pentru că a făcut cinste culorilor alb-violete și pentru că poartă ca nimeni altul costumul clasic în culorile noastre. Nila, unul dintre noi!

 

3. Nicolae Dică

Iubit de mulți, criticat de alții, Nicolae Dică nu poate trece neobservat prin lumea sportivă. Inalt, subțire ca o trestie, mereu încruntat, și cu niște ochi negri adânci, lui Dică îi vin bine și tricoul, dar și costumul. Ne place Nicu când zâmbește, și ne place când este elegant – atât în ținută cât și în abordare. Fostul antrenor al lui FC Argeș lasă mereu o amprentă, pozitivă sau negativă, asupra celor care îl cunosc, dar niciodată ștearsă. Totuși, femeile din acest sondaj, îl urâsc pe fostul antrenor al lui FC Argeș, pentru că nu se îngrașă măcar un kilogram, în timp ce noi ronțăim o frunză de varză uitându-ne la pozele lui. Să-ți fie rușine, Nicolae Dică!

 

 

 

 

 

 

2. Florin Nini

Fostul antrenor al lui BCMU Pitești este prin definiție un gentleman. Imbrăcat mereu cu mare atenție, emanând un parfum de calitate, și purtând o discuție de un nivel superior, Nini (așa cum este alintat) reprezintă prototipul antrenorului elevat, educat și prezent. Prezent în discuții, atât pe suprafața de joc cât și în lume. Și cum îi vin costumele, croite pe el! Chapeau!

 

1. Ionuț Badea

Fără doar și poate, cel mai elegant om de sport din Argeș este actualul antrenor al lui FC Argeș. Are bărbatul ăsta niște costume care îi vin într-un mare fel! La această ținută elegantă se adaugă o școală făcută la timpul ei, niște maniere alese, un discurs elevat și o abordare calmă și așezată. Nu răzbate nimic dincolo de chipul său, doar bună creștere, cultură și eleganță. Ionuț Badea ne-a cucerit tocmai prin aceste atribute!

 

Domnilor, și sunteți multi mai mulți, noi vă mulțumim că faceți parte din viața orașului nostru și că sunteți un exemplu de urmărit și copiat! Cu rafinament, noi iubitoarele de sport, facem o adâncă reverență în fața dumneavoastră!