Mai multe autoturisme au fost sparte doar într-o singură noapte, în comuna Izvoru. Unii dintre păgubiți au rămas înclusiv fără roți, fără marfa pe care o aveau în dube sau fără bani. Sursele noastre declară că păgubiții au cerut înregistrările video de pe camerele de înregistrare din comună, dar, se pare că acestea ori au fost oprite, ori nu funcționează, pentru că nu există.

Contactat telefonic de redactorii Știri de Pitești, primarul Claudiu Neguț declară: ”Am avut  un incident vineri noapte. Mai mulți cetățeni și-au găsit mașinile sparte, unuia i-au luat roțile, altuia marfa, altuia bani…Mai multe mașini au fost. Nu s-au cerut imagini până acum.”

In schimb, unul dintre păgubiți ne-a declarat: ”Eu am dubă și mi-au spart lacătul, furându-mi 4 cauciucuri și 2 roți. Am depus plângere, au venit să facă o constatare și am solicitat și imagine de pe camerele de de supraveghere, dar de la post mi s-a spus că nu au mers. Am înțeles că în aceeași noapte au fost mai multe spargeri în Slobozia, Ștefan cel Mare, Bradu, Vulpești. Aștept să vedem cum se rezolvă, îi caută acum.”